ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Vēlēšanu bums un balsis glabāšanā!

Labdien, labdien! Te atkal trakais, kurš krīt uz nerviem Krievijas fašisma ideju atbalstītājiem un fanu pulciņu dalībniekiem. Jauku visiem dienu.
Vakar spēru pirmo soli, lai saržģītu SC un citiem zvēriem iekļūšanu valdībā. Piekrītu apgalvojumam - ja balsot neej, tad esi vainīgs pie tā ka vara valstī nonāk to spēku rokās, kurus tu negribi redzēt. pie Latvijas stūres. Viena balss neko neizšķir, bet ja tādu desmitiem tūkstošu, tad tas ir liktenīgi.
Tātad, spēru pirmo soli savas apņemšanās īstenošanai. Tā kā man ir tikai ID karte, tad aizskreju pēc vēlētāju apliecības. Tiesa, ne bez piedzīvojumiem. Nostājos pie Numura Automāta un 2 minūtes sastingu nevarēdams izlemt kuru pogu spiest. Lūdzu palīdzību personālam... Un tad sākās. Tika apgalvots, ka karte jāpiesakot iepriekš. Biju manāmi apjucis. Tā kā neatkāpos, tad saņēmu atļauju doties uz 2 stāvu, kur, par laimi, saņēmu apstiprinājumu, ka mana vēlētāju karte ir gatava, kā tam arī vajadzētu būt.
Skrēju lejā pēc kārtējā numura, lai saņemtu savu vēlētāju "ieroci". Uzgāju augšā ar dāmu, kas centās apgalvot, ka mans nāciens ir bezjēdzīgs un velts.. Tomēr, vēlētāju karte bija un dāmai tika izskaidrots, ka tādas automātiski ir izgatavotas visiem, kam ir tik ID karte un nav pases. Man tika mācība, ka uzticēties var tikai savām acīm un ausīm... Kundze saprata, ka nav kaut ko pareizi sapratusi un aizskrēja apgaismot kolēģes... ;)
Šodien gāju balsot... Sestdien strādāju. Bet aplauzos pamatīgi. Biju divos iecirkņos un abi gājieni veltīgi. Ir tikai daži iecirkņi, kur savu balsi var nodot glabāšanā. Bet uz visiem iecirkņiem ir darba laiki, ka pieņem dažas srundas dienā tos, kuri nevarēs nobalsot sestdien... Līdz manām ausīm šī informācija nebija nonākusi un tāpēc jutos vīlies. Mēģināšu rīt... Vismaz tagad zinu kur doties...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru